MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Győzelemmel zárta le kimagasló szezonját az U13

Szerző: Schmatovich Gábor | Dátum: 2022-06-07 10:01:56

2009-es korosztályunk idei utolsó bajnoki mérkőzésén, hazai pályán fogadta a Tatabánya FC csapatát. A fülledt nyári melegben erősen kezdtek a fiúk, sorra alakították ki a helyzeteket, de a befejezéseknél pontatlanok voltak. A második negyedben a gól is megérkezett a több tucatnyi helyzetből. A második félidőre érezhetően mindkét csapatból sokat kivett az időjárás és érződött már az idény végi fáradtság. A mérkőzés utolsó pillanatában még egy figyelmetlenségből korrigált az eredményen az ellenfél, de a győzelem nem forgott veszélyben. Így méltó befejezése volt ez a mérkőzés egy figyelemre méltó szezonnak.

MLSZ Országos Észak- Nyugat U13-as bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár, MTE pálya

Credobus Tehetségközpont U13 - Tatabánya FC U13 2-1 (0-0,1-0,1-0,2-1)

 

Keret: Vajas K.- Sághy B., Máté B., Mészáros Á., Bogár Á., Horváth Cs. , Mátyás F. ,Kószás Z., Dömötör Á., Kovács L., Takács Zs., Domokos G., Szokolics T.

 

Gsz.: Kószás Z.., Dömötör Á.,

 

Schmatovich Gábor, a Credobus Tehetségközpont U13-as csapatának megbízott edzője: Jól kezdtük a mérkőzést, fölényben játszottak a srácok, bár kicsit siettették a befejezések előkészítéseit, emiatt sok esetben saját dolgukat nehezítették. Az első félidőben jelentős mennyiségű komoly ziccert sikerült kialakítani, de gólt csak egyet szereztünk. Kezdetben a második félidő is így zajlott, viszont a második gól után kissé ellaposodott a mérkőzés mindkét csapat részéről. Érezhető volt az elmúlt hetek edzésmunkájában is, hogy a mentális fáradtság már jellemző a játékosokra, ez tapasztalható volta mérkőzés utolsó fázisban, a teljesítményben. Nyilván a fülledt időjárás ezt még tovább nehezítette, ezért az utolsó percek sok pontatlanságot és hibát hoztak. A győzelem ettől függetlenül jogos és jár a dicséret a mai napért és az egész éves teljesítményért is. Kicsit sajnáljuk a fiúkat, hiszen az új rendszer miatt nincs eredménykövetés, de ennyi idős korban egy év távlatából ennek azért már van jelentősége, és kifejezetten bíztató, hogy egy ilyen erős bajnokságban sikerült meggyőző eredménnyel a képzeletbeli dobogóra kerülni. Jár a srácoknak a gratuláció, most pedig jön a megérdemelt pihenő, ami után egy még nagyobb célért kell közösen dolgozniuk.

Tabella

1.MTK Budapest10
2.Kolorcity Kazincbarcika SC9
3.PMFC8
4.Gyirmót FC Győr7
5.Soroksár SC7
6.Szombathelyi Haladás7
7.FC Ajka6
8.Békéscsaba 1912 Előre6
9.ETO FC Győr6
10.DVTK6
11.Szeged-Csanád GA6
12.BFC Siófok6
13.Aqvital FC Csákvár6
14.HR-Rent Kozármisleny4
15.Tiszakécskei LC4
16.Szentlőrinc4
17.Nyíregyháza Spartacus FC3
18.Credobus Mosonmagyaróvár3
19.Dorogi FC3
20.Budafoki MTE2

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.