MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Ó Kapitány, Kapitányom!

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-08-04 10:29:52

Harmadszor tért vissza Mosonmagyaróvárra Laki Balázs, aki a klub történetének egyik legtöbbre tartott játékosa. A kiváló támadó oroszlánrészt vállalt a 2016-os feljutásból, és az első NB II-es szezonban is szállította a gólokat, összes tizenkétszer talált be az ellenfelek hálójába. Laki a felkészülési időszakban is kirobbanó formában futballozott, hiszen 5 góljával ő volt a Credobus Mosonmagyaróvár legeredményesebb játékosa az edzőmérkőzéseken.

„A felkészülési találkozókon jól játszottunk és jó eredményeket is értünk el – mondja Laki Balázs, a Credobus Mosonmagyaróvár csapatkapitánya. Várjuk a bajnoki rajtot, és azt, hogy élesben is megmérettessünk. Rögtön egy megyei rangadóval kezdünk, ami mindig pikáns. A céljaink eléréséhez minden meccsen győzelemre kell törekednünk, nem lesz ez másként a Ménfőcsanak ellen sem.”

A Credobus Mosonmagyaróvár a bajnoki címért száll harcba az NB III Nyugati csoportjában, ahol azonban kemény csatákra lehet számítani.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a Ménfőcsanak fel fogja tüzelni magát a mai mérkőzésre. Nekik is extra motivációt ad a megyei rangadó és persze egy bajnoki címre törő együttes ellen amúgy is fokozottan készülnek. Nekünk azonban nem ezzel kell foglalkoznunk, hanem saját magunkkal. Megvan a játékunk és a keretünk is alkalmas arra, hogy megnyerjük a bajnokságot.”

Laki Balázs utoljára 2017. december 3-án lépett pályára tétmeccsen a Credobus Mosonmagyaróvárban hazai pályán. A Kisvárda ellen 2-1-re elveszített találkozón góllal búcsúzott a Wittmann Antal Parktól.

„A mérkőzés előtt mindenkiben lesz egy kis drukk, de ez a pályára lépésnél elmúlik. Rutinos csapatunk van, amely meg tudja oldani a rá váró feladatokat. A felkészülés kezdetekor még egyénileg és csapatszinten is volt lemaradásunk, de utolértük magunkat. Összeállt egy jó csapat, egy remek közösség, ezt igyekszünk majd a pályán is megmutatni” – mondta Laki Balázs.

A Credobus Mosonmagyaróvár-Ménfőcsanak mérkőzést vasárnap 17 órakor rendezik. Jegyek a helyszínen is válthatók, a pénztárak 16 órakor nyitnak.

Fotók: G&Zs Photo facebook oldal

NB III Nyugati csoport

1.III. KER TVE17
2.ÉRD VSE14
3.PÁPAI PERUTZ FC14
4.FC NAGYKANIZSA12
5.MÉNFŐCSANAK ESK12
6.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT11
7.KOMÁROM VSE10
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR10
9.VLS VESZPRÉM10
10.BICSKEI TC9
11.PUSKÁS AKADÉMIA FC II7
12.SÁRVÁR FC7
13.MOL FEHÉRVÁR FC II6
14.BKV ELŐRE6
15.BALATONLELLE SE4
16.HÉVÍZ SK2

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.