MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: egy győzelem és egy döntetlen a hétvége mérlege

Szerző: Samu Zoltán, Németh Róbert | Dátum: 2019-09-10 10:54:36

Lejátszotta első bajnoki mérkőzését 2008-as korosztályunk. A jól sikerült felkészülés után, Hévíz csapatával mérkőztünk meg az első fordulóban. Már a kezdés után át tudta venni a játék irányítását U12-es korosztályunk, azonban hiába dolgozott ki több nagy lehetőséget, azok kimaradtak. A félidő második felében azonban egy kontra lehetőség után megszereztük a vezetést Kovács Z. révén, majd néhány perccel később Egerszegi duplázta meg az előnyt. A második félidőben ott folytatta csapatunk, ahol befejezte és rögtön a kezdést követően Batyanek szerzett újabb találatot. Összességében csapatunk a mérkőzést végig irányítva, megérdemelten szerezte meg a győzelmet, és készülhet a következő fordulóbeli rangadóra, a Pápa csapata ellen.

U12-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

MTE 1904 U12 - Hévíz SK 3-0 (2-0)

MTE U12: Pollreisz (Falussy) – Boros (Mészáros), Fekete, Kovács D., Kovács B – Bakos (Egerszegi), Horváth, Batyanek (Nádasi) – Kovács Z. (Magdács). Edző: Németh Róbert

Gólszerzők: Kovács Z., Egerszegi, Batyanek.

Németh Róbert, a MTE U12-es csapatának edzője: „Azt gondolom talán kissé izgatott volt a csapat, a kezdést követően, azonban rendezni tudtuk a sorokat. A félidő második felében már azt játszottuk, amit elterveztünk és több ziccer lehetőséget is sikerült kialakítani. Ami szintén nagy pozitívum, hogy a pozitív átmenetek jól működtek ismét, az első két gól előtt jól ismertük fel a lehetőséget és sikerült gólt szerezni. Hiányérzetem az ellenfél térfelén történő labdaszerzések miatt van, hiszen többször is rosszul osztottuk el az embereket, összességében azonban elégedett vagyok a mutatott játékkal, illetve az egyéni teljesítményekkel. Természetesen minden győzelemnek örül az ember, azonban azért is nagyon értékes ez a siker, hiszen az első mérkőzését játszotta bajnoki rendszerben ez a korosztály. Gratulálok a csapatomnak!”

U13-as bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

MTE 1904 U13 - Hévíz SK U13 1-1 (1-1)

MTE U13: Farkas H. (Pfeiffer N), Harsányi M. (Németh Laura), Bolla Á., Horváth N., Csák A., Hanacsek H., Szabó L. (Rabbi B.), Szűcs Á. (Nusser L.), Ocskay A. (Mezei H.), Vass G. (Tímár B.), Kálóczi R.

Gólszerző: Szűcs Á.

 

Samu Zoltán, az MTE U13-as csapatának edzője: „Az első nagy pályás bajnokihoz képest kellemes meglepetést okoztok a játékosok. Az egész mérkőzésen mi domináltunk, sorra dolgoztuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, de a kapu előtt sajnos rossz döntéseket hoztunk. Nagyobb koncentrációval, több góllal kellett volna nyernünk. Mindezek ellenére pozitív az összképem a mérkőzésről, mert nagyon szép támadásokat tudtunk véghezvinni, és viszonylag szervezetten, az ellenfélhez képest mindenképpen jobban játszottunk.”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.