MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: négy pont a mérleg a Csorna ellen

Szerző: Horváth Csaba, Németh Barnabás | Dátum: 2020-03-16 10:20:56

A második fordulót rendezték tavasszal az U19-es bajnokságban, ahol a Csorna csapatát fogadtuk. Hat játékosunk hiányzott, így fiatalabbakkal töltöttük fel a csapatot. Összesen hét U17-es korú játékos lépett nálunk pályára, akik nem is vallottak szégyent. Összesen öt támadó, vagy támadó szellemű középpályás nem tudott pályára lépni az alap csapatunkból, mégis nagyon veszélyes támadó futballt játszottunk mindaddig, amíg további három játékost le nem kellett cserélni sérülés miatt. Utána inkább a küzdelem dominált, de helyzeteink ekkor is voltak, amik kimaradtak, így meg kellett elégedni az egy ponttal.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár U19-Csornai SE U19 1-1 (1-1)

 

MTE U19: Gyergyádesz M. – Németh N. (Tál Zs.), Pandur G., Szabó Cs., Bertók R. – Gáncs B., Betalan D. (Harkai L.), Bölönyi B., – Farkas F. (Szarka Z.), Szekeres E, Puszter B. (Schwartz M.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Puszter B.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Rengeteg volt a hiányzónk, ennek ellenére nagyon domináns játékot nyújtottunk az első félidőben, mikor több góllal kellett volna vezetnünk. Sajnos az ellenfél egyetlen támadását gólra váltva egyenlített, így döntetlennel mehettünk a szünetre. Mivel meccs közben még három játékosunk megsérült és le kellett cserélni, a második félidőben jóval szervezetlenebbé vált a játékunk, ez persze érthető. Mindezek ellenére mindenki megtette a tőle telhetőt, nagyot küzdöttünk, de sajnos nem sikerült megszerezni a győztes találatot, pedig még így is meg voltak a helyzeteink a meccs végén. A játékosokat dicséret illeti, nem volt könnyű ilyen körülmények mellett pályára lépni, köszönöm az U17-eseknek, hogy egyáltalán ki tudtunk állni.”

Credobus MosonmagyaróvárU17-Csornai SE U17 2-0

MTE U17: Deák, Németh, Tál, Harkai, Bucsuházy (Rába), Gaál-Horváth (Svarda), Baróti, Bertók, Szabó Sz. (Borsodi), Szabó M., Zsigmond (Schwartz)

Gólszerzőink: Baróti, Borsodi

 

Németh Barnabás: „A fiatalokkal megtűzdelt csapatunk megfelelő taktikai fegyelemmel és jó mentalitással játszott, főként ennek volt köszönhető a győzelmünk. A csapatjátékunk nem működött kellően gördülékenyen, az általam elvárt hatékonysággal, ezen kompletten a jövőben mindenképp finomítanunk kell!”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE42
2.III. KER TVE41
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT39
4.MÉNFŐCSANAK ESK30
5.PÁPAI PERUTZ FC30
6.KOMÁROM VSE29
7.FC NAGYKANIZSA28
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR25
9.VLS VESZPRÉM25
10.BICSKEI TC22
11.PUSKÁS AKADÉMIA FC II21
12.BKV ELŐRE20
13.SÁRVÁR FC20
14.MOL FEHÉRVÁR FC II20
15.HÉVÍZ SK13
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.