MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Maradj otthon az MTE-vel 4. rész: a kapus

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-03-22 11:15:01

Lassan egy hete már, hogy a koronavírus miatt pihenőre vonult a hazai és a nemzetközi sportélet. Magyarországon a futballtársadalom tartott ki a legtovább, de az egészséget szem előtt tartva előbb az utánpótlás majd a felnőtt bajnokságokat is felfüggesztették. Az MTE 1904 sporttelepe is elcsendesedett, nincsenek edzések, nincsenek mérkőzések. Munka és teendő ennek ellenére van, így a klub dolgozói most sem unatkoznak. Új sorozatunkban az MTE-család otthoni hétköznapjaiba pillanthatunk be, hiszen természetesen mi is eleget teszünk a "Maradj otthon" felhívásnak. Sorozatunk a Credobus Mosonmagyaróvár kiváló képességű kapusával, Heinrich Márkkal folytatjuk, aki több mint három éve erősíti az MTE-t.

 

HP: Hogyan telnek a mindennapjaid a bajnokságok beszüntetése óta? Mik a legfontosabb teendők?

Heinrich Márk: "Elég nehéz ez az új szituáció. Még pár nap telt csak és a napi rutin teljesen átalakult. Idegen kicsit a helyzet, hogy az embernek egyik pillanatról a másikra átalakul a megszokott életrendje."

HP: Milyen házi feladatokat kaptatok?

HM: "Számunkra a sport a mindennapok része, ezért is fontos, hogy kaptunk futó és erősítő programot az edzői stábtól. Emellett úgy gondolom egy igényes és magára adó sportember érez arra késztetést, hogy formában tartsa magát és bármikor készen álljon a bajnokság folytatására."

HP: Hogyan kezelitek magatokban ezt a helyzetet? Sportemberként milyen megélni egy ilyen szituációt?

HM: "Nagyon váratlanul ért minket az egész járványügyi helyzet és bármennyire is fontosnak tartom, én a végsőkig amellett álltam, hogy legyen tréning. Persze az egészség és a család, valamint a sportbarátok védelme a legfontosabb. Ilyenkor valóban egy közösséget kell alkotni és egy irányba húzni. hogy minél előbb túllegyünk rajta."

HP: Mit gondoltok a folytatásról? Lesz-e vagy nem? Milyen forgatókönyv van a fejetekben?

HM: "Feleslegesnek érzem a találgatásokat a folytatásról. Nem tisztem eldönteni miként lenne fair a folytatás. Egy biztos: mindennap úgy készülök, hogy minél előbb visszatérhessek a pályára. Amíg nincs konkrét döntés a következő ellenfél legyőzése a legfontosabb nekem és a csapatnak egyaránt, ezért az a feladatunk, hogy a legfittebb állapotban tartsuk magunkat."

HP: Furcsa-e vagy sem, hogy ilyen sokat vagytok otthon?

HM: "Nagyon sok időnk szabadult fel, mióta kényszerszünetre vonultunk. Úgy érzem a mostani időszakban olyan dolgokra, személyekre is több idő és figyelem jut, amikre, vagy akikre a rohanó hétköznapokban nem. Gyorsan kell akklimatizálódni, és nem szabad sokat agyalni. A jelenlegi helyzet kell kihozni a maximumot. Ne legyünk önzőek, és próbáljunk meg gondolni másokra is, persze és vigyázzunk az egészségünkre! Hajrá MTE!"

NB III Nyugati csoport

1.Balatonfüredi FC0
2.Bicskei TC0
3.BVSC-Zugló0
4.Credobus Mosonmagyaróvár0
5.Érdi VSE0
6.ETO Akadémia0
7.FC Nagykanizsa0
8.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő0
9.Gyirmót FC Győr II0
10.Kaposvári Rákóczi FC0
11.Kelen SC0
12.Komárom VSE0
13.MOL Fehérvár FC II0
14.Pápai Perutz FC0
15.Puskás Akadémia FC II0
16.SC Sopron0
17.TARR Andráshida SC0
18.Tatabányai SC0
19.VLS Veszprém0
20.ZTE FC II0

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.