MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Válaszol a feleség 5. rész: Csiszár Adél (Drescher Ottó felesége)

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-05-06 19:24:55

Már több mint másfél hónapja annak, hogy a koronavírus miatt leállt a futballélet, és most már azt is tudjuk, hogy nem is fog újraindulni. Azóta az MTE 1904 játékosai, edzői és stábtagjai is otthon vannak. A családtagok sokat segítenek abban, hogy ezt a furcsa élethelyzetet át tudjuk vészelni, de ne legyünk álszentek: néha bizony velünk, férfiakkal sem egyszerű… :) Ám ezt a feleségek, barátnők hősies tűrik, amiért köszönettel tartozunk. Új sorozatunkban a klub kötelékébe tartozó edzők, játékosok, stábtagok feleségeit/barátnőit kérdeztük arról, ők hogyan viselik az otthonlétet, és azt, hogy párjuk szinte állandóan otthon van. Sorozatunk legújabban részében Drescher Ottó feleségével, Csiszár Adéllal beszélgetünk, akinek most izgalmasan telnek a napjai. Fia ezen a héten érettségizik, párja (klubunk elnöke) pedig most is az MTE körüli teendőkkel foglalkozik.

 

1. Hogy bírjátok az otthonlétet? Hogyan alkalmazkodtatok a helyzethez?

Csiszár Adél: A kialakult helyzet számomra nem szokatlan, hiszen főállású anyaként eddig is a napok nagy részét itthon töltöttem.

2. Mi tölti ki a Te idődet és a családod mindennapjait?

Csiszár Adél: Mindennapos bevásárlás, főzés, takarítás és minden más házimunka, kertünk folyamatos szépítése. A gyerekek délelőttönként az iskolai feladataikat végzik. Ottó fiúnk sokat készült az érettségire, így neki bőven volt mivel foglalkoznia. Most az írásbeli vizsgákon van a hangsúly, az a legfontosabb. Egyébként a gyerekek a szabadidejükben elvégzik a rájuk bízott itthoni feladataikat. Sokat tollasozunk, dartsozunk, társasjátékozunk és kártyázunk.

3. Mit tapasztalsz, hogyan viseli Ottó a focimentes időszakot? Látszanak-e elvonási tünetek?

Csiszár Adél: Elvonási tünetet nem tapasztaltam, hiszen a kialakult helyzetben sem nagyon van ideje tétlenkedni. A focin kívül is bőven van egyéb más dolga is, amivel lefoglalja magát, igaz, most a klubon belüli teendők kerültek megint előtérbe.

4. Milyen furcsa/bosszantó szokása van Ottónak, amit most vettél észre/ami most jött ki?

Csiszár Adél: Bosszantó szokás??? 25 év együttélés után már nem igazán. Neki nincs bosszantó tulajdonsága, de azért mindig mindent jobban tud! :D :) Imád főzni és nagyon is jól főz! Ami nem lenne bosszantó, ha nem az én kezemből venné ki a fakanalat. Ja és rettentő sok edényt koszít egy főzés alkalmával. :)

5. A családból ki viseli legnehezebben az otthonlétet?

Csiszár Adél: Egyértelműen Ottó viseli rosszabbul az itthonlétet. Sokat dolgozik, de ha tehette minden idejét itthon töltötte a járvány előtt is. Megviseli a tétlenség, a bizonytalanság, ezért most kicsit feszült.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE48
2.Credobus Mosonmagyaróvár45
3.Lipót Pékség SE38
4.VLS Veszprém35
5.FC Nagykanizsa34
6.Érdi VSE34
7.SC Sopron33
8.Komárom VSE30
9.Bicskei TC30
10.Tatabányai SC29
11.MOL Fehérvár FC II28
12.ZTE FC II25
13.Gárdonyi VSC24
14.Pápai Perutz FC23
15.Balatonfüredi FC22
16.BKV Előre21
17.Puskás Akadémia FC II19
18.Szabadkikötő SE16
19.ESK Ménfőcsanak15
20.Nagyatádi FC6

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.