MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U12: nehéz ellenfél, nehéz mérkőzés az idénynyitón

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2021-09-16 13:29:40

Az első bajnoki mérkőzését játszotta a Credobus Tehetségközpont U12 korosztályos csapata. Nem könnyű feladat jutott az első mérkőzésen a srácoknak, hiszen az idáig hibátlan Veszprémhez látogatott a csapat, ahol műfüvön vasárnap délelőtt 11 órás kezdéssel játszották le a találkozót. A nehéz körülmények megnehezítették az alkalmazkodást és a mérkőzés első felét, viszont hamar belerázódott a csapat, sikeresen felvettük a mérkőzés ritmusát és egy nagyon jó iramú, kiélezett találkozó alakult ki a 4x20 perces mérkőzésen a két csapat között. A két kapu előtt ritkán adódtak csak igazán nagy helyzetek, hiszen nagyon szervezett és masszív mezőnyjátékot nyújtott mindkét csapat. Összességében a hazai csapatnál volt többet a labda, viszont nagyon veszélyes kontratámadásokat vezettünk a labdaszerzések utáni gyors pozitív átmeneteket követően.

A harmadik félidő utolsó perceiben 0-0 döntetlen állásnál nekünk volt a mérkőzés legnagyobb helyzete, Nagy Boldizsár lépett ki a veszprémi védők közül egy oldalról a védők mögé indított labdából, de sajnos ajtó ablak ziccerben a kapusba rúgta az óriási helyzetet. Itt ezzel a mérkőzés utolsó negyedére a lélektani, mentális fölény az ellenfelet segítette és az utolsó negyedre erővel teljesen elfogytunk.

Veszprém UFC U12 - Credobus Tehetségközpont U12 3-0

 

Kezdőcsapat: Illés Benedek, Kovács Ádám, Umathum Roland, Horváth Áron, Brattengeier Balázs, Nagy Boldizsár, Nagy Botond, Fördős Lóránt, Csőrés Bendegúz

Cserék:Magdács Gellért, Koltai Áron, Nádasi András, Kéri Kevin

 

Németh Barnabás edzői értékelés: Büszke vagyok a játékosokra, hiszen nagyon nehéz körülmények között sikerült lejátszaniuk az életük első bajnoki mérkőzését. Nagyon szervezetten játszottunk, sajnos a mérkőzés utolsó tíz percére teljesen elkészültünk az állóképességet tekintve. Több nagy egyéni hibát vétettünk, főként a páros kapcsolatok együttműködésében hibáztunk bele védekezésben a mérkőzés utolsó periódusában, amit a kiváló kvalitású ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasznált.

 

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár47
2.BVSC-Zugló47
3.VLS Veszprém44
4.ETO Akadémia37
5.Pápai Perutz FC29
6.Tatabányai SC28
7.Bicskei TC28
8.Gyirmót FC Győr II27
9.Kelen SC26
10.Érdi VSE25
11.Kaposvári Rákóczi FC23
12.Puskás Akadémia FC II23
13.MOL Fehérvár FC II23
14.ZTE FC II21
15.Komárom VSE21
16.FC Nagykanizsa20
17.SC Sopron19
18.Balatonfüredi FC16
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.