MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: győzött az U12 Szombathelyen

Szerző: Samu Zoltán, Németh Róbert | Dátum: 2019-10-06 22:34:34

A múlt heti hazai pályán elszenvedett vereség után, Szombathelyre a Lurkó UFC csapatához látogatott 2008-as korosztályunk, ahol mindenképpen javítani szeretett volna. A mérkőzést U12-es csapatunk kezdte jobban, nagyobb intenzitással és jó játékkal teltek az első percek, azonban a 10. percben egy előrevágott labda után a Lurkó csapata szerezte meg a vezetést. Csapatunk nem esett vissza, és továbbra is fölényben játszott, több ziccer lehetőséget sikerült kialakítania, ami után először Kovács Z. egyenlített, majd pár perccel később Boros lőtt bombagólt a szombathelyi hálóba. A félidő vége előtt pedig Egerszegi triplázta meg góljaink számát. A második félidőben is több helyzetet dolgozott ki csapatunk, azonban gólt már nem szerzett. Összességében a korai hátrány ellenére is magabiztosan és jól játszott korosztályunk és megérdemelten szerezte meg a győzelmet. Csütörtökön a 6. forduló előrehozott mérkőzésével folytatódik a bajnokság, hazai pályán 17 órás kezdettel a Csorna gárdája ellen.

MLSZ U12 I.osztály, Észak-Nyugat, 5. forduló, Mosonmagyaróvár

Lurkó UFC- Credobus Mosonmagyaróvár U12 1-3 (1-3)

MTE U12: Falussy (Pollreisz) – Boros (Mészáros), Fekete, Horváth (Kovács L.), Kovács B.– Bakos, Kovács Z.(Nádasi), Batyanek – Egerszegi (Magdács). Edző: Németh Róbert

 

Gólszerzők: Kovács Z., Boros, Egerszegi

Németh Róbert, a MTE U12-es csapatának edzője: „Nagyon értékes győzelmet szereztünk a Lurkó otthonában. Bár ellenfelünk szerezte meg a vezetést, ez nem változtatott elképzeléseinken és továbbra is jó felfogásban és kombinatívan játszott csapatunk, főleg a támadó zónában. Ennek azért is örülök, mert az előző mérkőzésen kimaradtak a ziccer lehetőségek, míg most azt gondolom nagyon magabiztosan és hatékonyan alakítottuk, majd használtuk ki azokat. Azt gondolom nagyon jók voltak a játékba lépések a két szélső védő részéről, illetve a súlypontáthelyezéseket is jól alkalmaztuk, többször labdaszerzés után, egyből lehetőségeket tudtunk így kialakítani. Külön öröm, hogy ma U11-es korosztályunk egyik oszlopos tagja, Kovács Levente is bemutatkozhatott csapatunkba, aki ezt magabiztos és jó játékkal hálálta meg. Gratulálok a csapatomnak!”

 

MLSZ U13 I.osztály, Észak-Nyugat, 5. forduló, Mosonmagyaróvár

Lurkó UFC- Credobus Mosonmagyaróvár U13 2-1

MTE U13: Farkas H., Szabó L. (Szűcs Á.), Horváth N., Bolla Á., Harsányi M., Nusser L., Hanacsek H., Kalinkó M. (Tímár B.), Rabbi B., Ocskay A., Vass G.

Gólszerző: Rabbi Bertin

 

Samu Zoltán, a MTE U13-as csapatának edzője: "Sajnos a mai mérkőzésen nagyon pontatlanok voltunk, kulcs fontosságú passzokat rontottunk el. Végig küzdöttünk helyenként jól is játszottunk de sajnos ma nem tudtuk megismetelni a múlt heti játékunkat. Bízom a sracokban jövő héten javitunk."

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE27
2.Tatabányai SC24
3.Érdi VSE23
4.Credobus Mosonmagyaróvár22
5.Komárom VSE20
6.VLS Veszprém19
7.Lipót Pékség SE18
8.Pápai Perutz FC17
9.MOL Fehérvár FC II17
10.SC Sopron17
11.Bicskei TC16
12.FC Nagykanizsa14
13.ESK Ménfőcsanak11
14.Puskás Akadémia FC II11
15.Szabadkikötő SE9
16.Gárdonyi VSC9
17.ZTE FC II9
18.BKV Előre6
19.Balatonfüredi FC4
20.Nagyatádi FC4

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.