MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Maradj otthon az MTE-vel 1. rész: a vezetőedző

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-03-19 15:48:16

Lassan egy hete már, hogy a koronavírus miatt pihenőre vonult a hazai és a nemzetközi sportélet. Magyarországon a futballtársadalom tartott ki a legtovább, de az egészséget szem előtt tartva előbb az utánpótlás majd a felnőtt bajnokságokat is felfüggesztették. Az MTE 1904 sporttelepe is elcsendesedett, nincsenek edzések, nincsenek mérkőzések. Munka és teendő ennek ellenére van, így a klub dolgozói most sem unatkoznak. Új sorozatunkban az MTE-család otthoni hétköznapjaiba pillanthatunk be, hiszen természetesen mi is eleget teszünk a "Maradj otthon" felhívásnak. Első interjúalanyunk Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője.

 

HP: Hogyan telnek a mindennapjaid a bajnokságok beszüntetése óta? Mik a legfontosabb teendők?

Varga László: "Amióta ténylegessé vált a bajnokság felfüggesztése is folyamatosan dolgozunk a stábbal. Most van minden olyan dologra idő, amire általában kevesebb jut a bajnokság közben. Mindenkinek a stábba megvan a feladata, amit közösen megbeszéltünk, ennek mentén haladunk. Egyébként sok időt töltök a feleségemmel és a kislányommal, ez mindeképpen pozitív dolog."

Varga László és kislánya, Liána kártyapartija

HP: Milyen feladatok kaptak a játékosok?

VL: "A játékosok egyéni edzéstervet kaptak, ezt az alakulását folyamatosan nyomon követjük. Az elkövetkezendő időszakban pedig videókat küldünk nekik a korábbi meccsekből csapat, és egyén szinten, ezzel színesítve ezt a nem túl könnyű időszakot."

HP: Hogyan kezelitek magatokban ezt a helyzetet? Sportemberként milyen megélni egy ilyen szituációt?

VL: "Nagyon nehéz megélni mindenkinek. Beleértve szurkolót, játékost és edzőt, de nem tehetünk mást. Mi is megfogadjuk a tanácsokat, előírásokat. Talán ezekkel sikerül hamarabb átvészelni ezt az időszakot, és persze reménykedünk, hogy hamarosan újra edzésbe állhatunk."

HP: Mit gondoltok a folytatásról? Lesz-e vagy nem? Milyen forgatókönyv van a fejetekben?

VL: "A stábbal azt beszéltük meg, hogy minden eshetőségre fel kell készülnünk. Amennyiben folytatódik a bajnokság, arra is kell egy forgatókönyv, illetve ha, ne adj’ Isten csak az új szezont tudjuk elkezdeni arra is kell egy határozott terv."

HP: Furcsa-e vagy sem, hogy ilyen sokat vagytok otthon?

VL: "Elég furcsa, de próbálom a jó oldalát nézni. Az elmúlt 4-5 évben nem tudom mikor voltam ennyit itthon. Igyekszem minden időt kihasználni a családommal. Sokat játszunk a 3 éves kislányommal, talán nincs olyan zúg a lakásban, ahová még ne bújtam volna el. Emellett nagyon szeretek főzni és ténykedni a lakásban, amit a feleségem persze annyira nem szeret, mert állítólag nagy rumlit hagyok magam után, de szerintem ez nem igaz… :D ;)"

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE27
2.Tatabányai SC24
3.Érdi VSE23
4.Credobus Mosonmagyaróvár22
5.Komárom VSE20
6.VLS Veszprém19
7.Lipót Pékség SE18
8.Pápai Perutz FC17
9.MOL Fehérvár FC II17
10.SC Sopron17
11.Bicskei TC16
12.FC Nagykanizsa14
13.ESK Ménfőcsanak11
14.Puskás Akadémia FC II11
15.Szabadkikötő SE9
16.Gárdonyi VSC9
17.ZTE FC II9
18.BKV Előre6
19.Balatonfüredi FC4
20.Nagyatádi FC4

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.